Den store finalen

Postet av Risør Seilforening den 7. Sep 2018

Risør Seilforening ble med i Seilsportligaens 2. divisjon i 2017. Der gikk RSF til topps og rykket opp til Eliteserien. Før årets sesong ble RSF spådd på 10. plass, blant 15 ulike seilforeninger i Norge.  https://www.seilmagasinet.no/innhold/batfolk/?article_id=50495

Førstkommende lørdag og søndag seiles den siste runden i årets Seilsportliga, i Tromøysundet i Arendal. Risør leder med 4 poeng på Brevik og 6 poeng på Moss. En helt utrolig prestasjon så langt. Blir RSF topp 4 vil Risør vinne Eliteserien i seiling, hvor hele landet er representert.

Det er meldt mye vind, noe Risørlaget er gode på. Sist Mads og Tomas seilte i mye vind gjorde de et strålende resultat i junior VM i 49er i Marseilles, med 5. plass. Morten er glad i action og Regine beholder ro og smartness selv om alt skjer fort.

Alle i Risør kan følge nøye med på regattaen både lørdag og søndag. Her finner man live stats og resultater, mens regattaen sendes direkte på web-tv her.

Dette blir veldig spennende og vi ønsker lykke til!





Strålende 5. plass i junior-VM for Mads og Tomas

Postet av Risør Seilforening den 2. Sep 2018

Mads og Tomas har den siste uka seilt junior VM i 49er i Marseilles i Frankrike. Det deltok 51 båter og har generelt blåst mye. Gutta har imponert med mye god seiling og mange topp enkeltseilaser. Et par enkeltseilaser fredag ødela for medalje, men en 5. plass er meget sterkt i dette feltet.

Neste år arrangeres samme regatta i Risør. Mer enn 100 båter fordelt på 3 klasser kommer til å bli et svært stort arrangement i Risør.

Les flere artikler om gutta

Seilmagasinet

Irisør



Resultater

Postet av Risør Seilforening den 2. Sep 2018

Du finner alltid oppdaterte resultater under "Dokumenter" eller ved å klikke her.