Sterk start av Mads og Tomas i EM

Postet av Risør Seilforening den 30. Jul 2017


I dag startet åpent Europamesterskap i 49er i Kiel i Tyskland. Over 90 lag fra alle verdensdeler deltar og alle de beste teamene er med. Mads og Tomas Mathisen har hatt en veldig god start med enkeltresultatene 10, 15, 24 og 12 i sine heat. 

Det har vært skiftende og til dels mye vind i dag noe som har medført mye bading! Det er tatt mange fantastiske bilder som kan sees her på Facbooksiden til den internasjonale 49er-klubben..


I hver seilas er det 3 heat med ca 30 båter i hvert heat. Det er innledende seilaser i 3 dager. Etter innledende seilaser går de 20 beste båtene til Gold-fleet. Ca 35 båter går til Silver-fleet og ca 35 båter til Bronze-fleet. 

Resultater og mer info finnes på regattaens egen hjemmeside



Team Risør ble nummer 6

Postet av Risør Seilforening den 30. Jul 2017


Den tredje av fire regattaer i seilsportligaen er gjennomført denne helgen. Risør endte på en 6. plass av 15 båter. Denne runden var det Fritz Lundberg, Morten Røisland, Eirik Lundberg og Regine Tronstad som var i båten fra Risør. Det var krevende forhold og veldig tett på resultatlista som finnes her.




Spektakulær seiling ved Dampskips til helga

Postet av Risør Seilforening den 24. Jul 2017



Kommende helg er det klart for spektakulær seiling på byfjorden. Alt kan sees fra Dampskipsbrygga. Blant mange som kommer er tidligere olympisk mester i 49er Jonas Warrer fra Danmark. Denne uken er Jonas trener for Risørgutta Tomas og Mads Mathisen som trener med danske seilere i Kiel foran årets Europamesterskap i 49er.

Les mer hos Seilmagasinet - https://www.seilmagasinet.no/innhold/regatta/?article_id=49009



8 meterne lader opp før seiling i Risør på Trebåtfestivalen

Postet av Risør Seilforening den 24. Jul 2017

(Foto: seilmagasinet.no - lånt fra facebook.com/trebatfestivalen)

I august er det Verdensmesterskap for 8-metere på Hankø i Østfold. I forkant av dette har kongen invitert til treningssamling utenfor Mågerø denne helgen. Før de skal seile VM skal også en rekke av båtene til Risør for å seile regatta under Risør Trebåtfestival, den 3. - 5. august. 

Les mer hos Seilmagasinet - https://www.seilmagasinet.no/innhold/regatta/?article_id=49007

Les mer om Trebåtfestivalen her - http://trebatfestivalen.no/