Mads og Tomas i gullfinalen

Postet av Risør Seilforening den 23. Jun 2017

Mads og Tomas seiler veldig bra i Kiel. Etter de 5 innledende seilasene lå de på en 15. plass sammenlagt av over 70 båter. Med det kvalifiserte de seg for første gang til gullfinale.

I dag har det blåst kuling i Kiel og det har vært krevende forhold. Tomas og Mads har 2 kullseilinger men ellers gjort mye bra. Dagens resultater er 22, 24, 23 og 15 i siste seilas.

I morgen lørdag er det planlagt for de 3 siste seilasene i gullfinalen og før de siste seilasene ligger Mads og Tomas på 18. plass sammenlagt, 9 poeng bak den brasilianske båten Scheidt/Borges. Rorman Robert Scheidt har vunnet medaljer i 5 OL tidligere, deriblant 2 OL-gull.

Etter 3 seilaser lørdag vil de 10 beste båtene seile Medal Race.

Resultater




Følg Mads og Tomas i Kieler Woche 2017

Postet av Risør Seilforening den 20. Jun 2017

balla.jpg


Etter seier i Seilsportligaen i Sandefjord i helga hastet Mads og Tomas videre med fullastet bil og henger til Larvik. Derfra tok de ferja til Hirstshals, før de kjørte ned til Kiel på natta.

Gutta har rapportert om gode treninger så langt med nye seil på plass. Båtfarta er veldig god og fokus ligger mye på det strategiske og taktiske. Man må gjøre få feil!

Kieler Woche er et av verdens største seilarrangement med både OL-klasser og klassiske 5.5 mR og 12-metere på plass.

I 49er-klassen til Mads og Tomas deltar det 75 båter fra alle verdensdeler. Det er heftig! Medaljevinnere fra OL er blant seilerne Mads og Tomas møter.

Regattaen starter i morgen og man finner all info, resultater og live-tracking på regattaens hjemmesider.

Det er live tracking fra regattaen på disse sidene

Vi ønsker Mads og Tomas lykke til og krysser fingrene!



Risør vant igjen

Postet av Risør Seilforening den 20. Jun 2017

Foto: Trond R. Teigen

Se alle de fantastiske bildene fra regattaen tatt av Trond her -
https://www.facebook.com/pg/seilsportsliga/photos/...


Det var tett i toppen i Sandefjord i helgen, men til slutt vant Risør Seilforening med Mads, Morten, Tomas og Fritz. De avgjorde i siste seilas og slo Bundefjorden med et poeng. Det var mange sterke seilere i Sandefjord i helgen og Bundefjorden hadde blant annet OL-seiler Eivind Melleby på laget sitt. Askøy Seilforening ble nummer 3.

Det var fantastisk vær og gode forhold under regattaen. Strålende sol og bra bris begge dagene sørget for en herlig regatta i Sandefjordsfjorden.

Det ble 14 flighter med til sammen 42 race. 15 lag deltok. Sammenlagt leder naturlig nok Risør Seilforening etter å ha vunnet både i Oslo og i Sandefjord med 2 poeng. Askøy Seilforening ligger på 2. plass med 6 poeng.


Hele resultatlisten finnes her.