Strålende seier i Seilsportligaen for Risør Seilforening

Postet av Risør Seilforening den 22. Jul 2018


Regine, Morten, Tomas og Mads sto for en vanvittig sterk seier i Eliteserien i Norsk Seilsportliga i andre runde i Molde denne helga. Med 4 spikere på rad vant de foran Brevik, med Dag Usterud som rormann, og Moss på 3. plass.

Risørseilerne rapporterer om veldig bra båtfart og at de har lykkes godt med trimminga. Det har vært veldig varierende forhold, med store trykkforskjeller og vindkantringer. De sier også at det er veldig deilig med seier ;-)

Her finnes resultatlisten

Mads og Tomas kan alle i Risør se igjen under spektakulær seiling i M32 - klassen på byfjorden kommende torsdag - søndag.  

Se mer her
Norgesmesterskap 12,5 kvm

Postet av Risør Seilforening den 14. Jul 2018


Risør Seilforening ønsker velkommen til Norgesmesterskap i 12,5 kvm 10. - 12. august. De rundt 20 Risørbåtene har trent og seilt mange konkurranser og det er store forhåpninger til de lokale seilerne. 


Kanskje blir det 30 båter i NM?


Alle ønskes velkommen til et spennende mesterskap.


Påmelding og ytterligere informasjon finnes herAsbjørn Østerholts minneseilas

Postet av Risør Seilforening den 17. Jun 2018Det var flotte forhold under Asbjørn Østerholts minneseilas. 10 båter stilte til start og det var spesielt hyggelig at alle barna til Asbjørn deltok i regattaen. Frode og Hanne i Skårungen seilte fort og smart og vant suverent. Werner og Ståle ble to og Richard og Kjell tre. Tone til Asbjørn stilte opp og delte ut premiene. Det ble en flott dag i Asbjørns ånd .Sesongen i gang med ny båt for Mads og Tomas

Postet av Risør Seilforening den 2. Apr 2018


Årets sesong starter med den tradisjonelle regattaen TROFEO PRINCESA SOFIA i Palma. Sesongen starter i et rekordstort felt med en splitter ny 49er. I år deltar nesten nesten 900 seilere i de ulike båtklassene og det er langt over 200 trenere på plass. 

I 49er er det 93 båter med i feltet, mot 59 i samme regatta i fjor. Alle verdens beste 49ere er med. Mads og Tomas har akkurat fått sin nye 49er og gutta har den siste uka skrudd og tunet den nye båten. Siste trening viste at de har veldig god båtfart og tilbakemelding fra landslagstrenerne er meget positiv. 


Gutta har meldt at de gleder seg veldig mye og er spente. De har lagt ned svært mye trening gjennom vinteren, med blant annet over 50 dager på vannet i 2018, og nå vil de få en pekepinn på hvor de står sammenlignet med verdenseliten. Denne regattaen er årets første og det er et knallhardt felt med seilere fra hele verden. I fjor endte Mads og Tomas som nummer 40 av 59 båter. I år er målsetningen langt høyere. 

Det blir seilt i 3 felt i innledende seilaser og deretter en gullfinale med 25 båter.

Hele 15 race er planlagt gjennom den neste uka. Alt kan følges via nettsidene til regattaen.

49er starter klokka 13.00 i dag og kan følges live her: 

Følg også regattaen på FacebookTerminliste 2018 versjon 2

Postet av Risør Seilforening den 27. Mar 2018

Terminliste 2018 versjon 2 er nå lagt ut. Link her:

Terminliste 2018