Arrangør II kurs i Risør 3. - 4. mars

Postet av Risør Seilforening den 20. Feb 2018


Risør Seilforening, i samarbeid med Aust-Agder seilkrets, holder Arrangør II kurs i Risør 3. - 4. mars 2018

Kurset holdes i Sørlandsporten Næringshage, Prestegata 7, Risør, og vil være lørdag kl. 09:00-16:00 og søndag kl. 09:00-ca. kl. 16:00

Målgruppe: Seilere og andre som ønsker å kvalifisere seg til å være ansvarlige for å gjennomføre regattaarragement på kretsnivå.

Forkunnskaper: Grunnleggende regelkunnskap. Det er en fordel med erfaring fra arrangering av regattaer.

Deltakerantall: Kurset er begrenset oppad til 15 deltakere

Eksamen: Sertifisering som Arrangør II består av en bestått, teoretisk prøve ved kursets avslutning.

Påmelding: Påmelding til kurset via MinIdrett innen 01. mars 2018. Link til påmelding:

 https://mi.nif.no/Event#-100-arrang%c3%b8r

Kursavgift: kr.

500 som inkluderer lunsj og kaffepauser begge dager.

Materiale: Deltakerne må ta med Kappseilingsreglene 2017-2020. Kan evt. bestilles via www.idrettsbutikken.no eller lastes ned fra NSF's hjemmeside: 

https://seiling.klubb.nif.no/dokumenter/Documents/KAPPSEILINGSREGLER.pdf.

Opplysninger om kurset kan dere få fra kursleder Frans Karlson på tlf 91830092 eller franskarlson@gmail.com

 

Velkommen på kurs!Terminliste 2018

Postet av Risør Seilforening den 18. Feb 2018


Terminliste 2018 versjon 1 er nå lagt ut i forkant av årsmøtet. Se under 'Dokumenter' eller klikk her:

http://risor-seilforening.idre...Årsmøte

Postet av Risør Seilforening den 31. Jan 2018


Risør seilforening avholder årsmøte onsdag 28 februar klokka 18.00 på Promenaden Brasseri. Saker til årsmøte må leveres styret innen 14 dager før. Etter årsmøte er det premieutdeling for sesongen 2017. 

Styret.Hvite seil i den hvite by

Postet av Risør Seilforening den 5. Nov 2017


Victor Normann skriver bok om Risørs historie. Prosjektet inviterer nedenfor til byhistorisk treff i Risørhuset hvor temaet er:

Bidrag fra SEILSPORTEN I RISØR GJENNOM 130 ÅR 

Alle velkommen til byhistorisk treff i Risørhuset torsdag 9.november kl 18.00 
  
Sport og idrett har vært en viktig del av Risørs moderne historie og vil få sin selvsagte plass i den byhistorien Victor Norman er i full gang med å skrive. 

Prosjektet Risør Byhistorie ønsker derfor å fortelle historien om en sport som har satt sitt preg på byen siden slutten av 1800-tallet. Seilsporten i Risør har i alle år vært drevet og administrert av Risør Seilforening som ble stiftet i 1889, og som dermed kan feire sitt 130-årsjublum i 2019.

Av mange lokale idrettslag og foreninger er det ingen som kler byens særpreg og tradisjoner bedre enn Risør Seilforening. Og ingen andre foreninger kan måle seg med seilforeningen i resultater, både i nasjonale og til og med i internasjonale konkurranser.

Å velge seilsporten og Risør Seilforening som tema for et eget lokalhistorisk møte ga seg derfor på mange måter selv. Vi samarbeider nært med foreningen om dette møtet. Både lederen Kåre Karlsen, styremedlem og regattasjef Frans Karlson og andre vil bidra med foredrag og innspill om seilforeningens historie helt opp til dagens omfattende virksomhet. 

Vi regner med å ha med forfatteren av jubileumsboka fra 1989, Steinar Ryvind med fra fjerne himmelstrøk, og byforfatteren selv, Victor Normann, vil også bidra med sitt syn på seilsportens betydning for Risør by. 
  
Møt opp på Risørhuset tirsdag 9.novmber kl 18.00.   Risør vant 2. divisjon!

Postet av Risør Seilforening den 12. Sep 2017


I sin aller første sesong i Norsk Seilsportliga vant Risør Seilforening 2. divisjon og rykker opp i 1. divisjon neste år. Frits Lundberg har vært lagleder og seilt for for RSF og disse seilerne har vært med på å vinne 2. divisjon:

Morten Røisland (alle 4 regattaer)
Rients van der Woude
Eirik Lundberg
Regine Tronstad
Tomas Mathisen
Mads Mathisen

Risør har imponert og seilt godt gjennom alle 4 regattaer. Neste år vil Risør blant annet møte Arendal, Grimstad og Brevik. Kanskje finnes det muligheter for å trene i mellom regattaene!

Les mer om Norsk Seilsportliga i Seilmagasinet

Se den fantastiske seilasen hvor Risør slo Bundefjorden med taktisk strålende seiling.  Eivind Melleby, årets verdensmester i Star, roret for Bundefjorden Seilforening!
Powered by: Bloc